Известие

Collapse
No announcement yet.

Нормален сервиз в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нормален сервиз в Пловдив

Здравейте!Моля препоръка - нормален сервиз в Пловдив ,където да знаят какво правят!!!
    След покупката на Alfa GT ,оставих колата за подмяна на ролки ремъци,масла филтри при Брадата.Всичко ок но тропането отпред вдясно ( а и вляво се чува ),беше основното което установих още при покупката на автомобила и основното поради което поисках подмяната на елементите от предницата на колата.Когато днес сутринта взех Алфа-та от сервиза и тръгнах- абсолютно същото тропане...Това ми разби настроението за целия ден.След толкова чакане и регистрация днес - шофирането не е това което очаквах като емоция- единствено от това хлопане понеравностите.Върнахме колата в сервиза , ...но сега нямало време защото проблема бил от тампоните на стабилизиращите щанги , а това отнемало два дни и разкачане и дърпане напред на целия преден мост...- обяснение от сервиза!
    Та моля за насочване - там където биха ми свършили работа !

Жоро от Пловдив е твоя човек!
    sigpic Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115h.p.

Comment

Първоначално публикувано от Nikpv Покажи съобщение
      Здравейте!Моля препоръка - нормален сервиз в Пловдив ,където да знаят какво правят!!!
      След покупката на Alfa GT ,оставих колата за подмяна на ролки ремъци,масла филтри при Брадата.Всичко ок но тропането отпред вдясно ( а и вляво се чува ),беше основното което установих още при покупката на автомобила и основното поради което поисках подмяната на елементите от предницата на колата.Когато днес сутринта взех Алфа-та от сервиза и тръгнах- абсолютно същото тропане...Това ми разби настроението за целия ден.След толкова чакане и регистрация днес - шофирането не е това което очаквах като емоция- единствено от това хлопане понеравностите.Върнахме колата в сервиза , ...но сега нямало време защото проблема бил от тампоните на стабилизиращите щанги , а това отнемало два дни и разкачане и дърпане напред на целия преден мост...- обяснение от сервиза!
      Дрън дрън два дни четири часа, предния мост се охлабва да падне малко.Сложи тампони от Лада/Жигули или нова щанга, последно беше на приемлива цена.Има и полиуретанови но там нямам наблюдения колегите с такива да кажат.

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F9%E0%ED%E3%E0
      http://clubalfaromeo.com/forum/showp...9&postcount=46
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Мислех че вече я карате таз колица иначе имаш лично

Comment

има един човек до каспелата със едно гаражче от бая години. разбира много от талянски которници.
          JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от Nikpv Покажи съобщение
            При мен имаше същото тропане от дясно само при неравност и някоя дупка !Оказа се съвсем малко разбит тампон на горен десен носач.След смяна и на горните носачи вече не тропа.Даже тук в Италия механика не вярваше,че хлопането е от носач !
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
            sigpic

Comment

Вальо е твоя човек, лекува ги за 2 часа, отделно ремап, обслужване и каквото още душа ти сака.
              Alfa 159 2,4 JTDm Q4
              ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
              ex Alfa 156 1,9 JTD
              ex Alfa 75 1,8

Comment

Здравейте колеги,
                И аз съм от Пловдив и темата ми е интересна. Дайте и координати на хората за които пишете (Жоро, Вальо....)
                sigpic
                1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
                2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
                2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=8509
                  Вальо
                  Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                  ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                  ex Alfa 156 1,9 JTD
                  ex Alfa 75 1,8

Comment